Ne Duart Tua Do Te Vdes

Minatori

 D-557775
 C  81010988

Gtr: 1 acoustic

 EmD
E---7---7-7---7-7----------5---5-5---5-5----------------|
B---8---8-8---8-8----------7---7-7---7-7----------------|
G---9---9-9---9-9----------7---7-7---7-7----------------|
D---9---9-9---9-9----------7---7-7---7-7----------------|
A---7----------------------5----------------------------|
E---7----------------------5----------------------------|


Kjo është baza e ritmit – Ju rekomandoj ta dëgjoni këngën.

Solo
Gtr: 2 electric

E----------------------------------------------------------|
B----------------------------------------------------------|
G--------------------------7-------------------------------|
D—9h10p9h10p9-7----7-9-10----9-----------------------------|
A----------------------------------------------------------|
E----------------------------------------------------------|
E----------------------------------------------------------|
B----------------------------------------------------------|
G----------------------------------------------------------|
D—9h10p9h10p9-7----7-9-------------------------------------|
A-------------------------------10-9-7---------------------|
E----------------------------------------------------------|


Gjatë këngës kitara elektrike kyçet me këtë ritëm:

 E5D5
E----------------------------------------------------------|
B----------------------------------------------------------|
G----------------------------------------------------------|
D--9---9-9--------------------------7---7-7----------------|
A--7---7-7--------------------------5---5-5----------------|
E----------------------------------------------------------|


Gjatë strofës vetëm: Em D

pastaj

 CDEmD
 Si udhëtim i gjatë në natë             
 CDEmD
 Ti më jep shpresë m녅…                     
 CDEmC
 Edhe njè jetë, unë do të pres 
 EmDEm
 Në duart tua do të vdes   

Këtu kyçet kitara elektrike me efekt (distortion)
ndërsa kitara akustike vazhdon ritmin: Em D
Gtr: 2 electric

 E5D5
E----------------------------------------------------------|
B----------------------------------------------------------|
G----------------------------------------------------------|
D--9---9-9--------------------------7---7-7----------------|
A--7---7-7--------------------------5---5-5----------------|
E----------------------------------------------------------|


Nuk ka rëndësi pse ti vjen, Nuk ka rëndësi pse ti shkon…………..

h – hummer on
p – pull of

“Në duart tua do të vdes” është një këngë shumë e bukur dhe shumë e lehtë. Ky është verzioni origjinal.
Komentet dhe sugjerimet tuaja dërgoni në adresën: fidan.kosumi@gmail.com
Janë të mirëpritura!

Suksese dhe gjithë të mirat!
Danny Boy


C D D5 E5 Em
variations - click chord images
Transpose chords:
Tuning:
Cool service:
View: Size:
A  A  A
Rating:
Layout:
 • Currently 3.3/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 
Accuracy:
 • Currently 2.8/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 
click stars to rate
Songbook:
Login to add this song to your songbook
IMPORTANT: The song above is NOT stored on the Chordie server. The original song is hosted at www.guitaretab.com. Chordie works as a search engine and provides on-the-fly formating. Chordie does not index songs against artists/composers will. To remove this song please click here.

 
login to add comments/video/corrections